Galaţiul revine la viaţă

Data publicării:
trecatori zapada strada

Dacă pe principalele artere se circulă bine încă de dimineaţă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre străduţele secundare din cartiere.

Eu am fost plecată de dimineaţă la serviciu şi când am venit, tot aşa era. Nu au intrat deloc să deszăpezească, nu am văzut. Este aşa multă zăpadă că nici nu poţi să circuli" a spus o gălăţeancă.

„Asta e bătătorită. Se vede că e bătătorită de maşini. Nu au intrat, nu se vede să fi intrat utilaje pe aici" a declarat alt localnic.

Georgiana Ciurea, reporter Digi24 Galaţi: „Cam aşa arată străzile din cartiere. Nu e de mirare că gălăţenii şi-au lăsat maşinile acasă. Nici măcar nu le-au mai deszăpezit şi au plecat la muncă cu autobuzul. Iar potecile care duc spre scările de bloc sunt, în acest moment, mai mult impracticabile."

Cu dificultate se merge şi pe trotuare, deoarece sunt acoperite cu zăpadă îngheţată.

Georgiana Ciurea, reporter Digi24 Galaţi: „Trotuarele sunt principala nemulţumire a gălăţenilor pentru că sunt pline de zăpadă, după cum şi dumneavoastră puteţi observa. Oamenii sunt nevoiţi să meargă mai mult pe străzi."

„E periculos, dar dacă eşti încălţat bine, merge, ce să faci?" a spus un trecător.

Transportul local a reintrat în programul normal. Doar tramvaiele sunt blocate pe trasee din cauza maşinilor parcate pe şine.

Reporter: Georgiana Ciurea

Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri