Sari la conținut

Goluri spectaculoase pentru United

Ovidiu Tudose a înscris cu latul din şase metri, în urma unei pase a lui Iovanovici.

Pe finalul primei reprize a început recitalul sârbului Ivan Iovanovici. Mai întâi a înscris cu un şut la colţul lung din pasa lui Ghercenco, iar după câteva secunde cei doi atacanţi au combinat perfect pentru golul al treilea.

După pauză, motivaţi de faptul că în tribune şi-a făcut apariţia primarul Marius Stan, jucătorii de la United au mai marcat doupă goluri spectaculoase.

Ovidiu Tudose a înscris simplu din pasa lui Burdujel, după care Iovanovici a făcut hatt-trickul cu un gol fabulos.

Ivan Iovanovici - jucător United Galaţi: "A fost un moment de inspiraţie, nu e o fază pe care am planificat-o înainte de meci".

Cu această victorie, United a revenit pe locul al treilea în Liga I la futsal, poziţie pe care poate să o păstreze până la finalul sezonului regulat.

David Asandei - antrenorul United Galaţi: "Pentru a termina pe locul trei depindem numai şi numai de noi, nu depindem de celelalte, pentru că cu o victorie la Sfântu Gheorghe, ultimul joc, cu Târgu Mureş, de acasă, nu ar mai conta".

United ar putea chiar să urce pe locul al doilea, însă pentru asta are nevoie de rezultate favorabile şi în meciurile adversarelor din campionat.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Gelu Mormoloc