HANDBAL. CSU Galaţi a învins Politehnica Iaşi

Data publicării:
handbal

Cu gândul la revanşă după înfrângerea din tur, gălăţenii au jucat foarte bine încă de la începutul meciului, însă desprinderea s-a produs abia pe finalul primei reprize. Cu patru goluri avans la pauză, CSU a continuat să forţeze în repriza a doua, mărind constant diferenţa de pe tabela de marcaj. Oaspeţii au dat semne de revenire la mijlocul reprizei, însă CSU a avut un final de meci foarte bun, reuşind să se impună în cele din urmă la nouă goluri diferenţă.

Mihai Pantea - antrenor CSU Galaţi: "Una peste alta, a fost un meci bun. Sincer, ştiam că nu putem lua bătaie, înfrângerea noastră de la Iaşi a fost un accident, a fost la început de campionat, jucători noi, dar acum nu mai aveam cum să mai fim înfrânţi."

Cosmin Ţigănaşu - jucător CSU Galaţi: "Având în vedere că ei ne-au bătut în tur la trei, patru goluri diferenţă la ei acasă, trebuia să câştigăm azi neapărat, aveam mare nevoie de puncte şi am dat totul pe teren."

De cealaltă parte, antrenorul oaspeţilor, Florin Spiridon, recunoaşte că echipa din Galaţi a meritat victoria.

Florin Spiridon - antrenor Politehnica Iaşi: "Astăzi nu pot decât să felicit echipa gazdă, au fost mai buni ca noi, au fost mai proaspeţi ca noi."

Cu această victorie, CSU a urcat pe locul al doilea în clasament şi păstrează şanse importante de calificare la barajul de promovare în Liga Naţională.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Stănescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri