Handbaliştii gălăţeni, pe locul 3 la baraj

Data publicării:
handbal masculin-2

În ciuda înfrângerii cu 38 la 22 în faţa Stelei, antrenorul celor de la CSU Danubius Galaţi s-a declarat mulţumit de prestaţia de la acest baraj de promovare.

Mihai Pantea - antrenorul CSU Danubius Galaţi: "Steaua cu noi, cel puţin în primele 50 de minute, a folosit, mă uitam... Toţi jucătorii care au fost la Steaua au jucat la lotul naţional. Deci îţi dai seama, să joci cu o echipă de copii de Divizia A cu jucători care au fost şi vor fi şi sunt în lotul naţional... este foarte greu. Eu sunt mulţumit că ei s-au bătut, şi-au dorit, dar până la urmă asta a fost povestea barajului. Atât s-a putut".

CSU Galaţi a încheiat barajul de promovare pe locul al treilea din şase echipe participante. Pentru că a terminat pe locul al doilea grupa din care mai făceau parte Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti, gălăţenii aveau dreptul să lupte pentru locul al treilea la general cu ocupanta locului secund din cealaltă grupă de promovare.

Însă adversarii de la CSM Satu Mare au renunţat la a mai disputa acest joc. CSU Galaţi devine astfel prima echipă care ar putea beneficia de o eventuală retragere a uneia dintre echipele din Liga Naţională.

Redactor: Marius Ţuca

Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri