Sari la conținut
News Alert

HOCHEI. CSM Dunărea, la un pas de finală

După victoria surprinzătoare de sâmbătă cu 4-1, gălăţenii au început mai prost meciul al doilea, iar braşovenii conduceau cu 2-0 după prima repriză.

În repriza a doua Dunărea a revenit în joc şi a marcat în minutul şapte prin Ede Mihaly, la o fază în care Corona avea doi jucători eliminaţi.

După numai patru minute, oaspeţii au revenit în joc şi au refăcut diferenţa de două goluri prin punctul marcat de Arpad Mihaly.

Cu patru minute înainte de finalul meciului, la scorul de 3-1 pentru Corona, Dunărea a reuşit imposibilul: a marcat de două ori într-un singur minut şi a dus meciul în prelungiri.

După ce fiecare echipă a ratat câte o ocazie mare, Dunărea a dat lovitura cu patru minute înainte de finalul prelungirilor.

Sergii Cernenko a plecat pe contraatac pe partea stângă, a centrat perfect pentru Dmitro Nimenko, care a înscris din faţa porţii.

4-3 scor final, iar gălăţenii au acum prima şansă la calificarea în finala Ligii Naţionale.

Otto Onodi - portarul CSM Dunărea Galaţi: "Toată echipa a vrut să câştige şi am reuşit de două ori. Mai trebuie un meci de câştigat".

Vitali Donika - jucător CSM Dunărea Galaţi: "A fost un meci foarte greu. Adversarii formează o echipă bună, toată lumea ştie asta, dar noi am demonstrat că avem caracter, am arătat că şi Galaţiul are echipă bună".

Următorul meci al semifinalei se joacă la marţi, la Braşov, de la ora 18:30. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 3.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare