HOCHEI. Dunărea Galaţi, la un meci distanţă de istorie

Data publicării:
hochei nou2

Gălăţenii au deschis scorul încă din minutul cinci la partidei, prin Adrian Irimia.

Până la pauză, Dunărea a mai marcat o dată prin Edde Mihaly. În cea de-a doua repriză a meciului, gălăţenii au făcut paradă după paradă.

Tot în minutul cinci, Dunărea s-a distanţat la trei goluri prin reuşita lui Tamas Biro, iar peste cinci munute, cu o dublă superioritate numerică a marcat şi Szabolcs Szocs.

Ultima repriză a fost fără istoric. Gălăţenii au continuat spectacolul şi au mai înscris trei goluri prin Edde Mihaly şi Dmitro Nymenko.

Adrian Irimia, jucător CSM Dunărea Galaţi: „La acest scor nu mă aşteptam, dar după cum am văzut echipa în vestiar, cât de motivaţi am fost. Ne-am unit forţele şi după prima repriză am ştiut că o să învingem."

Otto Onodi, jucător CSM Dunărea Galaţi: „A fost un meci bun astăzi. Am jucat foarte bine toţi. M-au ajutat pe mine şi de aceea am putut să fac un shut out în finală."

Marius Trandafir, antrenor secund CSM Dunărea Galaţi: „Mulţumit, dar rămânem rezervaţi. Dar finala se joacă. Felicit băieţii pentru atitudine şi că au avut încredere în indicaţiile care s-au transmis."

CSM Dunărea conduce cu 3-1 la general şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a cuceri primul titlu de campioană din istoria clubului.

Mâine se va juca cel de-al cincilea meci, la Braşov şi va fi transmis în direct la Digisport 3 de la ora 19:00.

Reporteri: Mihaela Brazdeş, Marius Ţuca
Operator: Daniel Lare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri