HOCHEI. Dunărea Galaţi, pe loc de semifinale

Data publicării:
hochei nou1

Sezonul regulat a fost câştigat în mod surprinzător de Steaua Bucureşti, care a strâns 25 de puncte, cu unul mai mult decât campioana Corona Braşov.

Marea perdantă a fost Sport Club Miercurea Ciuc, care a terminat pe locul al treilea şi a pierdut astfel calificarea în semifinalele Ligii Naţionale.

Dunărea Galaţi a câştigat doar patru meciuri în sezonul regulat, suficiente însă pentru a-şi asigura o poziţie bună în vederea turneelor pentru calificarea în semifinale.

Pe penultimul loc a terminat Progym Gheorgheni, iar ultima în campionat este Sportul Studenţesc, cu zece înfrângeri şi nicio victorie.

La aceste turnee nu vor participa cele două echipe care sunt angrenate şi în Liga Mol, Corona Braşov şi Sport Club Miercurea Ciuc.

Mihai Brandabur - preşedintele CSM Dunărea Galaţi: "Sportul Studenţesc oricum iese din calcul pentru că asta e, asta e valoarea echipei lor, dar cu Steaua şi cu Gheorgheni mai avem încă de luptat. Nouă meciuri cu fiecare înseamnă 27 de meciuri grele, la care seprăm să accedem în primele două locuri măcar. Acolo să ne ducem în semifinale de pe locul 2 şi să vedem cum vom pica în semifinale, cu ce adversar".

Galaţiul va organiza trei dintre turnee, unul în luna decembrie, unul în ianuarie şi al treilea probabil la sfârşitul lunii februarie, când Patinoarul va fi reîngheţat după meciul de tenis din Cupa Federaţiilor dintre România şi Spania.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Liviu Hagiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri