HOCHEI. Hocheiştii de la Dunărea, aproape de titlu

Data publicării:
hochei-1

În primul meci din finala cu Steaua, hocheiştii de la Dunărea au făcut spectacol, reuşind o victorie categorică, cu 6-3. Era deja 2-0 după prima repriză. Levente Lorincz a deschis scorul după un minut în urma unei greşeli a portarului Stelei, Catrinoi.

Acelaşi Catrinoi a greşit şi la golul marcat de Istvan Nagy. În repriza a doua, gazdele au revenit în joc prin golurile marcate de Mărcuş în minutul 10 şi Mircea Constantin, cinci minute mai târziu. CSM Dunărea Galaţi a profitat apoi de o dublă suprioritate numerică şi a revenit la conducere prin golul înscris de ucraineanul Vitalii Donika.

În repriza a treia, steliştii au reuşit din nou să egaleze, prin acelaşi Marius Mărcuş. Finalul de partidă a aparţinut, însă, gălăţenilor, care au înscris de trei ori într-un singur minut. Sergii Chernenko a făcut 4-3, iar pe contraatac Vitalii Donika a reuşit dubla. Scorul final a fost stabilit de Levente Lorincz când mai erau doar patru minute din joc.

Sâmbătă, în cel de-al doilea meci al finalei, CSM Dunărea a jucat perfect. Gălăţenii au învins cu 3-1, prin golurile înscrise de aceiaşi Levente Lorincz şi Vitalii Donika, ucraineanul reuşind o dublă.

Cu 2-0 la general, CSM Dunărea Galaţi poate să câştige titlul chiar în următoarele două întâlniri, de pe teren propriu.

Hocheiştii gălăţeni vor juca practic cu titlul pe masă marţi şi miercuri în Patinoarul din Galaţi, pe care oficialii de la Dunărea speră ca gălăţenii să îl umple, aşa cum s-a întâmplat şi la semifinala cu Corona Braşov.

Redactor: Marius Ţuca
www.digi24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri