HOCHEI. Hocheiştii gălăţeni, la două meciuri de titlu

Data publicării:
hochei-1

După primele două meciuri, disputate la Cârţa, Dunărea conduce Steaua cu 2-0 la general şi mai are nevoie doar de două victorii în următoarele cinci partide pentru a câştiga medaliile de aur.

De altfel, jucătorii antrenaţi de Cornel Chiriţă şi Marius Trandafir pot închide finala Ligii Naţionale chiar în următoarele două partide. Dacă înving astăzi, sportivii de la Dunărea vor juca mâine cu trofeul pe masă.

Şefii clubului s-au gândit în aceste zile şi la copiii nevoiaşi din Galaţi. Spectatorii care doresc să facă donaţii pentru copiii sărmani pot participa la ploaia de jucării de pluş, care se va organiza la fiecare dintre cele două meciuri de la Galaţi.

De asemnea, spectatorii sunt încurajaţi să doneze şi dulciuri sau alte obiecte necesare copiilor la punctele de colectare de la Patinoar. Intrarea spectatorilor la ambele meciuri de hochei va fi liberă, iar organizatorii speră ca gălăţenii să umple Patinoarul pentru primul titlu din istoria echipei.

Marius Trandafir - antrenor secund CSM Dunărea Galaţi: "Îi aşteptăm în finală, vă aşteptăm pe toţi lângă noi să reuşim cea mai importantă performanţă din hocheiul gălăţean."

Meciul de astăzi se joacă de la ora 19:00, iar cel de miercuri începe la ora 18:00. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri