Incendiu violent în centrul oraşului Galaţi. Patru case au fost mistuite de flăcări

Data publicării:
incendiu

Incendiul a izbucnit la un grup de patru case, lipite una de alta. Proprietarii nu erau acasă, iar vecinii au chemat disperaţi pompierii.

"Prea de mult ardea. Nu ştiu care e cauza. E mai mult de jumate de oră. Au venit vreo 4, 5 maşini de pompieri" a spus un vecin", a spus un vecin.  

"De la mine se vede ca-n oglindă. Şi am simţit miros de fum. Şi când am deschis geamul şi am văzut, doamne fereşte" a declarat alt vecin.

Proprietara clădirii de la care a pornit incendiul a făcut atac de panică când şi-a văzut casa cum arde. Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale. Circulaţia în zonă a fost oprită pentru a face loc pompierilor care au venit cu 5 autospeciale. Timp de două ore pompierii s-au luptat cu flăcările.

Eugen Chiriţă - purtător de cuvânt ISU Galaţi: "La momentul în care am ajuns, incendiu se manifesta cu violenţă la acoperişul comun al unui ansamblu de patru locuinţe. Incendiul a fost localizat, se lucrează la lichidarea lui la nivelul găsit. Cauza probabilă a incendiului e un scurtcircuit."

În încercarea de a stinge flăcările, un pompier a fost rănit. Acesta s-a lovit în interiorul casei de o bucată de mobilier pe care nu a văzut-o. Pagubele se ridică la câteva sute de mii de lei.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Liviu Hagiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri