Sari la conținut
News Alert

Început bun de an pentru handbalistele de la CSU Galaţi

CSU Danubius Galaţi a început cu dreptul anul 2016. Handbalistele antrenate de Vali Costea au învins cu 37-22 pe Ştiinţa Bacău şi rămân pe primul loc în prima serie a ligii secunde, poziţie care le asigură promovarea în Liga Naţională. Meciul cu echipa din Bacău a fost la discreţia jucătoarelor de la CSU, care aveau un avans de opt goluri încă de la pauză. Şi în repriza a doua, handbalistele de la CSU Danubius au continuat să marcheze gol după gol în poarta oaspetelor, iar la final diferenţa a fost de 15 puncte.

Alexandra Dindilgan, jucătoare CSU Danubius Galaţi: "A fost unul dintre cele mai uşoare meciuri, dar trebuie să le luăm pe toate în serios. Fiecare adversar e bun în felul lui şi trebuie să jucăm cât mai bine, ca să creştem".

Vali Costea, antrenor CSU Danubius Galaţi: "A fost un antrenament bun. Obiectivul nostru este să promovăm, trebuie să ne pregătim intens şi să facem faţă lucrurilor cu brio".

Primul meci al anului a consemnat şi debutul la formaţia gălăţeană a Ioanei Manoilă, jucătoare transferată în această iarnă la Galaţi. De altfel, Ioana Manoilă a fost chiar cea mai bună marcatoare în meciul cu Ştiinţa Bacău.

Ioana Manoilă, jucătoare CSU Danubius Galaţi: "Pot să zic că m-am acomodat destul de bine. Pe majoritatea fetelor le ştiu, dar mai avem mult de muncă împreună pentru că nu ne cunoaştem îndeajuns la joc, trebuie să ne antrenăm cât mai mult, să exersăm cât mai mult".

Vali Costea, antrenor CSU Danubius Galaţi: "Am făcut un transfer în această iarnă, pe Ioana Manoilă, care, din punctul meu de vedere, e un plus pentru echipă, având în vedere experienţa pe care o are la Liga Naţională".

CSU Danubius Galaţi împarte prima poziţie a clasamentului cu CS Buzău. În următoarea partidă, CSU va juca în deplasare, cu Spartac Bucureşti.

reporter: Marius Ţuca

operator: Ionuţ Mocanu

Pe aceeași temă