Îndemânare pe două roţi

Data publicării:
biciclete

Maria are doar trei ani, însă le-a dat o lecţie de voinţă şi curaj chiar şi adulţilor. Nu se află la primul concurs, aşă că emoţiile nu au fost foarte mari.

Mariana Ionaşcu, mama Mariei: „Ne place acest sport, este unul sănătos şi ar fi bine şi dacă s-ar dezvolta şi la noi în oraş. Începi cu cei mici ca să-i convingi pe cei mari."

Concursul a fost organizat pe diferite grupe de vârstă, iar toţi copii au fost încântaţi că au participat.

A fost dificil, dar a fost bine. Am avut o bicicletă prea mare pentru mine şi trebuie să îmi mai iau una mai mică" a spus o participantă.

Şi părinţii au fost mulţumiţi de iniţiativa asociaţiei Bike Works de a organiza un concurs pentru copii.

„E foarte bună iniţiativa pentru copii, să-i mai scoată afară la aer şi dacă se poate mai des, cu atât mai bine" a spus un părinte.
 „Chestia asta este nu binevenită, este foarte binevenită pentru că mişcarea în aer este totul. Noi am făcut mai multă mişcare în aer. Când eram ca ei noi nu aveam calculatoare, deci de aia am fost sănătoşi şi încă suntem sănătoşi" a declarat alt părinte.

Verginica Negoiţă, oraganizator: „În Galaţi am zis să începem cu cei mici, un concurs de maxim 50 de persoane, 50 de copii ca să promovăm mişcarea, în primul rând, şi mersul pe bicicletă înseamnă sănătate."

Concursul pentru copii a durat aproape trei ore, iar la finalul competiţiei, cel mai norocos dintre ei a câştigat, la extragerea tombolei, o bicicletă performantă.

Reporter: Mihaela Brazdeş
Operator: Liviu Hagiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri