Sari la conținut
News Alert

Înfrângere la limită pentru United Galaţi

Din nou meci spectaculos la futsal între echipele din Timişoara şi Galaţi. După ce United a eliminat Timişoara cu 3-2 în Cupa României, bănăţenii şi-au luat revanşa în campionat şi au învins cu acelaşi scor, 3-2. Cu patru absenţe importante în meciul de la Timişoara, United a fost dominată la începutul partidei. Chiar dacă bănăţenii au fost primii care au înscris, United a crezut în şansa ei şi a egalat până la pauză prin internaţionalul de tineret, Vasile Boubătrân. Gălăţenii au trecut chiar în avantaj în partea a doua a meciului, prin reuşita lui Ovidiu Tudose, scăpat singur cu portarul gazdelor. În ultimele minute, însă, a ieşit la rampă internaţionalul sârb Slobodan Janjic, care a egalat cu un şut puternic de la distanţă, iar apoi le-a adus pe gazde în avantaj după un şut deviat de apărarea gălăţeană.

David Asandei, antrenor United Galaţi: "Cred că meritam un rezultat de egalitate, ţinând cont că în repriza a doua am avut şi noi nişte ocazii. Ne-au lipsit patru jucători foarte importanţi, trei accidentaţi şi unul suspendat cu patru galbene. Cred că dacă am fi avut unul sau doi dintre aceştia poate că alta era soarta acestei partide".

United a rămas pe locul al patrulea în Liga I de futsal, la distanţă de opt puncte de următoarea clasată, Spicom Sfântu Gheorghe. În etapa următoare, United stă, gălăţenii urmând să evolueze pe teren propriu abia la sfârşitul săptămânii viitoare, contra celor de la Clujana Cluj-Napoca.

redactor: Marius Ţuca

www.digi24.ro