Ionuț Negru, Vocile Galațiului: Avem cele mai bune echipamente şi condiţii pentru a câştiga respectul şi încrederea telespectatorilor

Data publicării:
negru crop

 

Ai ales un domeniu foarte greu, talk show-ul. Realizezi o emisiune zilnică, Vocile Galaţiului, cum te simţi în această postură, de moderator?

Sincer, nu privesc postura de la Vocile Galaţiului, cea de moderator, în adevăratul sens al definiţiei, ci mai degrabă o văd ca pe o interfaţă între telespectatori şi vocile cu notorietate din regiune. Este o provocare, dar şi o împlinire a carierei de jurnalist. Este momentul pentru care am intrat în lumea presei, este momentul când poţi face diferenţa, când poţi afla adevărul, când poţi stimula valoarea sau când poţi da putere informaţiei – una clară, spusă fără ocolişuri şi fără farduri. Sunt conştient că nu e uşor, dar nici greu, mai ales când ştii că ai în spate telespectatorii Digi24 Galaţi. Moderez informaţia, astfel încât să câştigăm încrederea şi respectul oamenilor din regiune.

Ce vor vedea gălăţenii şi nu numai pe micul ecran la Vocile Galaţiului?

Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar le propun în primul rând un exerciţiu de încredere. Nu ţinem partea nimănui, nu avem adversari, nu credem în vorbe, cercetăm faptele. Dezbatem şi analizăm, alături de personalităţile din regiune. Le propun, de luni până vineri, de la ora 19:00, o analiză a celor mai importante evenimente şi decizii, alături de cei implicaţi, într-un dialog serios şi documentat. Vor fi subiecte variate, de la administraţie şi politic la cultură şi politică. Le lansez şi o invitaţie: să facem împreună acest talk show. Prin intermediul reţelelor de socializare voi aştepta întrebări pentru invitaţii mei.

Care este cea mai avizată voce a zonei?

Vocea gălăţeanului, vocea brăileanului şi a celor din Buzău şi Vrancea sunt cele mai importante. Ele trebuie să se facă auzite, ele trebuie să pună întrebările şi să primească în sfârşit răspunsuri. Ştiu că este o misiune grea, dar sunt convins că prin profesionalism, muncă şi ambiţie, vocea telespectatorilor Digi24 Galați va fi auzită.

De ce ai ales sa faci parte din echipa Digi24?

Din respect şi pasiune pentru jurnalism, totul pentru informaţii adevărate şi documentate. Aici, la Digi24, am simţit că presa poate face diferenţa între banal şi calitate. Ştiam că standardele sunt la cel mai înalt nivel şi în acelaşi timp am ştiut că informaţia ajunge în mod corect, clar şi obiectiv în casele celor care ne privesc. Nu pot să nu mă laud puţin şi să nu spun că avem şi cele mai bune echipamente şi condiţii pentru a câştiga respectul şi încrederea telespectatorilor.

Ai emoții?

Emoţiile sunt parte din mine, trăiesc cu ele şi creez cu ele. Emoţiile mă ajută să empatizez cu oamenii care ne privesc. Să înţeleg profunzimea evenimentelor şi să fiu mereu atent la informaţiile pe care le documentez.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri