Sari la conținut
News Alert

Julio Iglesias la Galaţi. Aproape 4.000 de gălăţeni l-au ascultat pe artistul latino

Aproape 4.000 de oameni au fost prezenţi pe stadionul Dunărea, pentru a-l vedea şi asculta live pe cel mai bine vândut cântăreţ latino.

Iar dorinţa li s-a împlinit duminică seara, când Julio Iglesias a urcat pe scena de la Galaţi şi a făcut spectacol alături de instrumenţişti, backing vocals şi dansatori.

Pentru că artistul ştie mai bine decât oricine că muzica este un limbaj universal a invitat publicul să cânte impreună cu el.

La 71 de ani, Julio Iglesias este, în continuare un cuceritor. Artistul a ţinut să explice publicului de ce tangoul este cel mai senzual dans, specific latinilor.

Julio Iglesias: "Atunci când dansăm tango e ca şi cum am face dragoste în picioare."

Deşi publicul ar fi vrut ca spectacolul să dureze mai mult, s-a bucurat, totuşi, că a reuşit să-l vadă pe artistul care le-a încântat tinereţea.

"E cântăreţul generaţiei noastre" a declarat un admirator.

"Excepţional! Mi-am adus aminte de tinereţe, am făcut un efort şi a meritat" a spus alt gălăţean.

Chiar dacă artistul a cântat melodii celebre precum Nathalie, Oh mammy blue, La gotta fria, Manuela, La carretera sau Abrazame, cei prezenţi ar fi vrut şi altceva.

"A fost frumos, dar n-a cântat Morena" a spus un admirator.

După concert, cântăreţul s-a retras la hotel. Luni va pleca spre Bucureşti pentru concertul de marţi seară, de la Sala Palatului.

Reporter: Iuliana Chitic

Operator: Bogdan Cazacu

Editor web: Dana Costache