Sari la conținut
News Alert

Juniorii Oţelului au pierdut cu Gloria

Oţelul a pierdut în faţa Gloriei Buzău, scor 0-2, în primul meci al gălăţenilor pe propriul teren din acest an. Chiar dacă antrenorii gălăţeni au trimis în teren o echipă formată aproape exclusiv din juniori, Oţelul a avut perioade bune de dominare în faţa unei echipe care ţinteşte să ajungă play-off. Gloria a deschis repede scorul prin Samuel Koprindzhiyski, care a şutat din interiorul careului de 16 metri. Oţelul s-a apropiat periculos de poarta oaspeţilor şi putea să egaleze din corner cu un sfert de oră înainte de final prin Alexandru Istrate. Puştii antrenaţi de Stelian Bordeianu şi Sorin Haraga le-au dat emoţii buzoienilor până pe final de meci cu contraatacuri periculoase. Gloria a rezolvat meciul în minutul 82, când Gabriel Bobe a înscris pentru 2-0 în urma unui atac prelungit. Este al doilea meci în care Oțelul a jucat cu o echipă de juniori, cel mai în vârstă fotbalist fiind Robert Ciurea, care la 20 de ani a fost şi căpitan de echipă. Cei mai mulți dintre titularii de sâmbătă erau copii de mingi când lua Oțelul titlul în 2011.

Viorel Ion, antrenor Gloria Buzău: "Îmi pare rău pentru ei că, săracii, sunt aruncaţi la înaintare la nivelul ăsta. Prin etapele vieţii trebuie să treci prin toate ca să ajungi... Rică Răducanu spunea că vrea să facă facultatea ca să îi fie mai uşor la liceu. Aşa se întâmplă acum aici. Îmi pare rău că s-a ajuns în situaţia asta şi un oraş ca Galaţiul şi Oţelul să fie în halul ăsta".

Stelian Bordeianu, antrenor FC Oţelul: "Copii îmi pare bine că au prins curaj, au început să joace, să paseze, chiar pe terenul ăsta. Nu vreau să spun mai multe. Terenul ăsta... Păcat de copiii ăştia că nu au jucat pe un teren mai bun".

Robert Ciurea, jucător FC Oţelul: "Nu prea se poate juca fotbal pe un asemenea teren, deşi şi ei au jucat pe acelaşi teren. În primul rând a fost terenul, în al doilea rând adversarul. Sunt seniori toţi, la noi toată echipa, în afară de mine, e formată din juniori".

Oţelul va juca în etapa următoarea tot pe teren propriu, miercuri, cu ACS Berceni.

reporter: Marius Ţuca

operator: Gelu Mormoloc

Foto: Sorin Pană