Marius Stan schimbă partidul. Primarul a declarat că pleacă la partidul lui Gabriel Oprea 

Data publicării:
marius stan microfon digi

Marius Stan a declarat public că nu se mai regăseşte în partidul din care face parte şi că nu a primit sprijin din partea liderilor PNL Galaţi.

De asemenea, este cunoscut faptul că de aproape un an, Marius Stan refuză să mai calce în sediul PNL ori la şedinţele partidului, acolo unde nu mai are foarte mulţi prieteni din cauză că relaţiile dintre edil şi preşedintele Victor Paul Dobre sunt, în continuare, tensionate.

Marius Stan, primarul municipiului Galaţi: "Eu ar trebui să fiu cel mai bucuros. Am avut doi ani de zile în care m-a trădat propriul partid. Şi atunci vine întrebarea firească şi normală care e menirea mea să stau aici să sufăr, să mă chinui şi să nu fac nimic sau să mă orientez de aşa manieră încât să am majoritate în Consiliu, astfel încât proiectele importante pentru noi să treacă".

Marius Stan, ales primar sub sigla USL spune că, de fapt, PNL a schimbat barca politică, nu el.

Marius Stan, primarul municipiului Galaţi: "Eu sunt primar ales pe listele USL, USL a însemnat PSD, PNL şi PC, nu neapărat în această ordine. Astăzi când stăm de vorbă din uniunea respectivă lipseşte un partid: PNL şi ală pe jumătate pentru că a apărut şi PDL-ul şi forfota incredibilă".

Anunţul primarului vine la o zi după conferinţa candidatului Alianţei Creştin-Liberale la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, întâlnire la care a a ales să nu participe.

Marius Stan, primarul municipiului Galaţi: "Am un prieten foarte bun printre politicieni şi cred că va cumpăni foarte mult acel personaj. E în Guvern, într-o funcţie foarte înaltă şi e şi vicepremier. Domnul Oprea. Şi de aici a pornit şi viitoarea mea acţiune pentru lupta care se va da în noiembrie. Plec la UNPR. E prietenul meu domnul Oprea, mă bazez pe sprijinul lui".

Conform Ordonanţei de Urgenţă adoptată de Guvern, aleşii locali îşi pot schimba partidul timp de 45 de zile, fără a-şi pierde mandatele.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Liviu Hagiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri