Sari la conținut
News Alert

Medic bătut în curtea spitalului

Medicul ieşise din gardă la ora 9.00 şi se îndrepta către maşina personală atunci când a fost atacat, din spate, de o persoană necunoscută.

dr. Cezar Irimia, medicul agresat: "La ieşirea din gardă, în jurul orei 9.00, am fost atacat de un individ cu mască pe faţă, avea un fular, un fes băgat până pe ochi, fără să spună nimic, cu un corp dur şi mi-am pierdut cunoştinţa câteva minute".

Suspectul a fost observat pe holurile spitalului chiar înainte de atac, însă nimeni nu a bănuit ce urma să se întâmple.

dr. Cezar Irimia, medicul agresat: "Eu am crezut că aşteaptă o cunoştintă, o prietenă, că se mai obişnuieşte asta. Nu l-am putut identifica. Era puţin mai înalt ca mine, slăbuţ, nu a spus niciun cuvânt. L-au văzut colegii de gardă care au venit în locul meu".

Maria Hristudor, pacientă: "De dimineaţă un băiat cam în jur de 22 de ani, subţirel, înăltuţ, legat cu o eşarfă....Eu am zis că se protejează. Şi a stat mult timp la etajul trei. Ca şi cum îl urmărea."

Medicul a fost găsit de angajaţii firmei de pază în curtea Spitalului. Bărbatul se afla în stare de şoc, era plin de sânge şi a fost dus de urgenţă la camera de stabilizare.

Nicuţa Solonca, agent de pază: "Am dat prin staţie, l-am preluat cu un scaun cu rotile şi l-am dus la stabilizare. Era lovit la cap şi la gură". 

Poliţiştii gălăţeni au început o anchetă pentru a-l descoperi pe agresor.

Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: "Persoana vătămată a fost audiată de poliţişti şi în cauză s-a dispus efectuarea unei expertize medicale. De asemenea, poliţiştii urmează să vizioneze imaginile surprinse de camerele de supraveghere în vederea identificării autorului".

Starea de sănătate a medicului este în acest moment stabilă, victima fiind diagnosticată cu un traumatism cranio-facial.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Bogdan Cazacu

Editor web: Dana Costache