Metalosport a înghiţit Oţelul II

Data publicării:
metalosport otelul

Vlad Răpişcă - administrator special FC Oţelul: "Marea majoritate a jucătorilor de la Oţelul II vor juca pentru Metalosport. AM făcut în acest sens un protocol de colaborare cu dânşii, urmând ca de la anul să găsim o formulă juridică care să ne permită ca jucătorii de la echipa întâi care nu prind lotul să poată să evolueze pentru Metalosport".

Dorin Butunoiu - preşedinte Metalosport Galaţi: "Readucem în memoria gălăţenilor şi celor care iubesc fotbalul că cele două cluburi au mai colaborat în decursul anilor 1980-81, jucători au venit de la Oţelul, au jucat pentru Metalosport, au făcut performanţă. Ne dorim ca acelaşi lucru să se întâmple şi de astăzi încolo, de astăzi înainte".

Mihai Ciobanu - antrenorul Metalosport Galaţi: "Cert este că la momentul de faţă se naşte o colaborare Oţelul Galaţi - Metalosport şi asta nu poate fi decât în beneficiul tinerilor fotbalişti din Galaţi".

Metalosport a terminat turul Ligii a III-a pe penultimul loc, cu doar cinci puncte adunate în 13 etape. Obiectivul echipei în acest sezon este salvarea de la retrogradare.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri