Mii de gălăţeni sunt aşteptaţi la Revelion 2015

Data publicării:
concert scena

Pentru a marca trecerea în noul an, primăria Galaţi a programat două evenimente la care vor participa peste 10 mii de oameni.

La cel mai mare mall din oraş muncipalitatea, în colaborare cu Teatrul Muzical „Nae Leonard", va organiza începând cu ora 20:00, ROvelionul 2015 care presupune un show muzical și unul pirotehnic.

Pe scenă vor urca Andreea Antonescu, Claudiu Rusu, Ro-mania, Spitalul de Urgenţă, Zdob şi Zdub şi Phoenix. Totul va culmina cu un foc de artificii care va dura 15 minute.

Un alt eveniment, organizat de această dată pentru gălăţenii cu venituri mici, cum ar fi pensionarii sau şomerii, va avea loc la Sala Siderurgistul din Galaţi.

800 de persoane vor beneficia de un meniu diversificat, băuturi răcoritoare, șampanie, fructe și prăjituri. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar cei prezenţi vor avea parte și de un program artistic special, cu muzică ușoară, muzică populară și de petrecere.

Vedetele serii vor fi cunoscutul cantautor din Republica Moldova, Ion Suruceanu și trupa Zdob și Zdub.

Evenimentele organizate în acest an la Galaţi nu sunt mai costisitoare decât cele de anul trecut, ţinând cont că în 2013 au urcat pe scenă artişti consacraţi precum Michel Bolton şi formaţia Smokie.

Toate evenimentele organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă au scos de la bugetul local 500.000 de lei.

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri