Sari la conținut

Minivacanţă plină pentru poliţişti

Zilele de Rusalii au scos gălăţenii din case. Astfel, zonele de picnic au fost pline de cei care au vrut să se relaxeze în aer liber.

Cu toate acestea, unii cetăţeni nu au respectat regulile după care au voie să facă grătar şi au fost sancţionaţi. Nouă avertismente şi o amnedă de 1.000 de lei au fost date de poliţiştii locali.

Aurelia Bogatu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Galaţi: „Am aplicat sancţiuni acolo unde au fost încălcate normele prevăzute în legea 54, adică legea picnicului."

Poliştii au acţionat şi în zonele de promenadă din oraş, unde nu au lipsit incidentele.

Aurelia Bogatu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Galaţi: „Pe ordine publică am dat peste 100 de sancţiuni celor care nu respectă anumite reguli clare de conduită. Să nu distrugi mobilierul urban, să nu calci spaţiul verde, să nu rupi crengile din copaci sau florile de pe domeniul public."

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului, Disciplina ȋn Construcţii şi Afişajul Stradal, au acţionat ȋn vederea prevenirii, reducerii şi eliminării efectelor negative asupra mediului şi stării de sănătate a populaţiei.

Reporter: Mihaela Brazdeş
Operator: Gelu Mormoloc

Pe aceeași temă