Nota 10 pentru publicul gălăţean

Data publicării:
public

Publicul a fost cel care a purtat echipa spre victorie. Cel puţin aşa au declarat la finalul meciului cu Asul Lyon jucătorii de la Arcada Galaţi. Cei peste 1500 de spectatori care au fost prezenţi miercuri în Sala Sporturilor din Galaţi şi-au susţinut favoriţii pe toată durata partidei. Publicul a aplaudat, a scandat şi a izbucnit în urale după fiecare punct câştigat de Arcada.

Liviu Cristudor, jucător Arcada Galaţi: "Am fost mai motivaţi, ne-am dorit neapărat să câştigăm, mai ales în faţa publicului, care a fost minunat".

Ivan Marquez, jucător Arcada Galaţi: "A fost fantastic, le mulţumim, m-au încurajat foarte mult şi am fost mult mai motivat să joc pentru ei".

Marian Apostu, antrenor Arcada Galaţi: "Publicul? Fenomenal! După cum observ, publicul începe să vină la sală, ceea ce este foarte mulţumitor pentru noi, le mulţumim şi pe această cale şi îi mai aşteptăm".

Căpitanul Filip Despotovski crede că, în acest sezon, publicul ar putea avea un aport decisiv la câştigarea campionatului, întrucât Arcada va juca împotriva contracandidatelor la titlu pe teren propriu.

Filip Despotovski, jucător Arcada Galaţi: "Următoarele meciuri sunt decisive ca să terminăm pe locul 1 în campionat ca să avem viaţă mai uşoară apoi în play-off, să avem eventual meciul decisiv acasă. E foarte important în volei, iar noi jucăm mult mai bine în faţa publicului nostru. Contează mult. Cum zic eu de fiecare dată, publicul este al şaptelea jucător al nostru şi chiar contează mult".

Jucătorii de la Arcada speră ca spectatorii să umple din nou sala din Galaţi la meciul de duminică, de la ora 13:30, cu vicecampioana Volei Municipal Zalău.

reporter: Marius Ţuca

operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri