Politicienii gălăţeni au ieşit la vot

Data publicării:
stan la vot

 

Preşedintele PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre a votat la secţia nr. 41, unde este arondat. Acesta a făcut apel la gălăţeni să meargă la vot, precizând că a votat pentru "o Românie normală".

Victor Paul Dobre, preşedinte PNL Galaţi: "Îndemn pe toţi gălăţenii să-şi exercite puterea, astăzi când întreaga putere e la ei, să voteze, e foarte important. Pentru că asta înseamnă democraţie, asta înseamnă o decizie democratică".

Senatorul PNL Galaţi, Paul Ichim, a votat la secţia nr. 34, amenajată la Universitate. El a făcut apel la toţi gălăţenii să iasă la vot, în special generaţia Facebook.

Paul Ichim, senator PNL: "Eu îi rog şi pe ceilalţi tineri, sub 70 de ani, să vină la vot. Ar fi bine cei care sunt utilizatori de Facebook şi care au promis că iese la vot, să se ţină de cuvânt. Votul nu este de pe tastatură, ci este aici, la urne".

Şi primarul Galaţiului, Marius Stan, a ieşit la vot duminică. La aceeaşi secţie a venit la scurt timp şi Eugen Chebac, preşedintele filialei UNPR, partid la care a devenit membru şi edilul oraşului, în urma legii lui Liviu Dragnea care a permis pentru 40 de zile traseismul politic.

Marius Stan, primarul Galaţiului: "Pentru unitate, pentru mobilitate, pentru continuitate. Mă bucur că sunt atât de mulţi, înseamnă că prezenţa va fi superioară celei de acum două săptămâni".

Eugen Chebac, preşedinte UNPR Galaţi: "Am votat pentru o Românie prosperă, echilibrată, pentru România tuturor românilor, atât din ţară, cât şi din străinătate".

Toţi politicienii gălăţeni au ieşit la vot în prima parte a zilei.

Reporter: Georgiana Ciurea

Operator: Liviu Hagiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri