S-au redeschis magazinele

Data publicării:
magazine

La doar câteva minute după ce s-au redeschis magazinele, gălăţenii au început cumpărăturile. În funcţie de programul zilei, fiecare avea câte ceva de achiziţionat.

"Şi-aţi venit în a doua zi de Crăciun dis-de-dimineaţă? Dimineaţă că tare a fost aglomerat, în ultima seară a fost jale. Astăzi faceţi ceva anume? Mai pregătiţi ceva? Mai gătiţi? Am mai luat marscapone pentru Revelion, câteva ouă Kinder, aşa mai uşurel, mai mult brânzeturi" a spus o femeie.

"Ne ducem o fugă la ţară şi luăm pentru nepoţică şi pentru părinţi şi bunici cadouri" a spus o gălăţeancă.

"Ce am uitat să cumpărăm până acum. Ce anume? De mâncare. S-a terminat sau nu aţi apucat? Nu am apucat să cumpărăm. Avem musafiri după aceea. Şi ne pregătim. Ce anume veţi găti pentru musafiri? Grătar că stăm la casă, petrecem şi copiii şi familia" a spus o femeie.

"Un cadou pentru iubitul meu. Nu am avut timp, am muncit toate zilele de Crăciun şi pe ultima sută de metri sau după" a spus o tânără.

"Sunt din Republica Moldova şi plec acasă la Chişinău. Şi am venit să îmi fac cumpărăturile de sărbători. Ce anume vei cumpăra? Fructe, dulciuri, de toate pentru sărbători. Te încarci înainte de a pleca? Nu mai bine le luai din Moldova? Nu că aici sunt mai ieftine şi unele produse nu se găsesc la noi" a spus un tânăr.

La o ora de la deschidere, magazinele erau deja aproape pline de cumpărători.

Georgiana Ciurea, reporter Digi24 Galaţi: "Reprezentanţii hipermarketurilor se aşteaptă ca în a doua zi de Crăciun cele mai mari vânzări să se înregistreze la fructe, în special la citrice, ideale pentru mesele copioase din ultima perioadă. Nu vor fi de neglijat însă nici vânzările la produsele din carne şi la băuturi."

Multe dintre supermarketuri vor avea program redus şi în cea de-a doua zi de Crăciun.

Reporter: Georgiana Ciurea
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri