S-au vândut şi ultimele bilete la Fed Cup

Data publicării:
bilete fedcup

Puţin peste 200 de gălăţeni au avut norocul de a prinde ultimele bilete la meciurile Simonei Halep de la Galaţi. Scoase la vânzare puţin după ora 14:00, biletele s-au epuizat în 60 de minute.

Spre deosebire de tichetele vândute pe internet, care au costat 60 de lei, cele scoase la vânzare la Patinoar au costat doar 40 de lei.

Organizatorii au decis să aplice reducerea valabilă pentru studenţi şi pensionari tuturor biletelor vândute la ghişeu. Unii dintre cumpărători au stat chiar de dimineaţă în preajma Patinoarului pentru a prinde un bilet.

"De la şase diimineaţă am venit. Nu era nimeni pe aici. Am aşteptat cu răbdare, ce să facem... asta este..." spune un gălăţean.

"Să fie un meci frumos, să o vedem şi noi pe Simona Halep, să vină cu titlul de la Australian Open şi să mai apară cât mai mulţi sportivi. Sunt fan Simona Halep, ca toată lumea care stă aici" declară alt localnic.

Organizatorii sunt convinşi că pe 7 şi 8 februarie Patinoarul va fi neîncăpător.

Florin Şipoş - organizator: "Cu tot cu loje sunt 4.000 de locuri şi vor fi pline în ambele zile. Cel puţin 4.000 de locuri.
Nici 4.000 de locuri nu mai ajung pentru un meci al Simonei. Dacă aveam sala de 10.000 vindeam 10.000. Simona este un fenomen şi se vede în vânzarea de bilete".

Echipele feminine de tenis ale Spaniei şi României vor juca la Patinoarul din Galaţi pe 7 şi 8 februarie pentru accederea în Grupa Mondială principală.

Din echipa României fac parte Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Begu. Procesul de transformare a Patinoarului în arenă de tenis a început chiar din primele zile ale anului 2015.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri