Sari la conținut
News Alert

Se pregătesc pentru Liga Campionilor. United Galaţi a transferat deja un jucător din Serbia

Antrenorul David Asandei a făcut deja un transfer important şi urmează ca alţi patru, cinci jucători să mai fie aduşi în perioda următoare.

David Asandei - antrenorul United Galaţi: "Sperăm în sezonul următor, prin aducerea acestor jucători să putem câştiga pentru prima dată acest campionat şi a aduce de ce nu Champions League la Galaşi."

Ivan Ivanovici este primul jucător de futsal din străinătate transferat la Galaţi vreodată. El a semnat deja cu United Galaţi un contract valabil doi ani.

Ivan Ivanovici este din Serbia, are 30 de ani şi vine de la campioana Bulgariei, Grand Pro Varna. De-a lungul carierei a mai câştigat campionatul în Albania şi a fost vicecampion în Serbia şi Cehia.

Ivan Ivanovici - jucător United Galaţi: "Am încredere că avem o echipă bună aici şi cred că e posibil ca în sezonul următor să devin campion în România."

Şi componenţii mai vechi ai United sunt optimişti în ce priveşte obiectivul din acest sezon.

Viorel Cojoc, căpitanul echipei United Galaţi: "Ar fi un vis frumos pentru toţi. Chiar cred că merităm, suntem câţiva jucători care jucăm de câţiva ani futsal la Galaşţi şi chiar cred că merităm."

În zilele următoare, United Galaţi va pleca în Bulgaria pentru câteva meciuri de pregătire, după care va organiza chiar în oraşul nostru un puternic turneu, la care vor mai participa formaţia britanică Shefield United, vicecampioana Bulgariei Cernomore Varna şi Progresul Focşani.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Luigi David

Editor web: Dana Costache