Sari la conținut

Şoseaua dig Galaţi-Brăila, închisă circulaţiei

Vânt puternic, zăpadă viscolită şi ninsoare abundentă. Aceste condiţii au izolat judeţul Galaţi, de localităţile din jur.

Iuliana Chitic - reporter Digi 24 Galaţi: "Digul care face legătura între Galaţi şi Brăila este închis, iar utiliajele de deszăpezire abia fac faţă prin viscolul care suflă puternic".

Aproape 50 de maşini au format o coloană de peste 500 de metri la ieşirea din Galaţi spre Brăila. Cu nervii întinşi la maximum, şoferii au aşteptat ca şoseaua să fie deblocată. Unii dintre ei au preferat să se întoarcă din drum.

"La Brăila, acasă, unde să mă duc. Dacă nu ajung sun la 112 şi trebuie să vină să mă ia de acolo. Nu?!" a spus un şofer.

"E coadă, dar nu ştiu ce se întâmplă, dacă se circulă sau nu. Acum sperăm. Dacă nu, ne întoracem. Întotdeauna autorităţile sunt nepregătite, nepregătite întotdeauna" a declarat un alt şofer.

"O lamă nu este. O lamă să ne ia de aici şi să meargă încolo. Suntem 20 de maşini, 50, câte suntem. Stăm deja de 2 ore şi sunt ud la picioare" a spus un conducător auto.

În jurul orei 14, autorităţile au decis ca Drumul Naţional 22B să fie închis circulaţiei rutiere.

Reporter: Iuliana Chitic
Operator: Dan Lare