Sari la conținut

TENIS. Alexandra Cadanţu, campioană la Galaţi

Alexandra Cadanţu a câştigat primul set cu 6-4, însă Cristina Dinu a început mai bine setul al doilea şi a condus cu 3-0. Alexandra Cadanţu a revenit şi a dus setul în tie-break, adjudecat în cele din urmă de Cristina Dinu.

În setul al treilea, cele două jucătoare au mers cap la cap în primele şase game-uri, după care Alexandra Cadanţu s-a desprins decisiv şi nu a mai cedat niciun joc până la final.

Cristina Dinu - jucătoare de tenis: "Oricum, a fost un meci frumos... frumos de uitat, că de jucat... Eu oricum am fost încrezătoare de la început că pot să câştig această finală... Îmi pare rău că am pierdut-o, pentru că ştiam că pot să câştig".

Alexandra Cadanţu - jucătoare de tenis: "A fost un meci dificil. Puteam să câştig în două seturi, am avut acolo 0-30 pe serviciul ei, 6-5, am ieşit un pic din meci, dar sunt bucuroasă că am reuşit în decisiv să mă liniştesc şi să joc cum trebuia să joc de la început".

Florin Şipoş - organizatorul turneului: "O finală românească, cu două supersportive, pe care sperăm să le vedem în top 100 cât de repede. Să le ajute punctele câştigate aici la Galaţi".

Turneul câştigat de Alexandra Cadanţu este ultimul din cele cinci organizate în acest an la Galaţi, două masculine şi trei feminine.

Pentru anul viitor, organizatorii îşi doresc să păstreze acelaşi număr de turnee şi să crească valoarea premiilor.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu

Pe aceeași temă