TENIS. Patricia Ţig, la un pas de Top 100

Data publicării:
tig

Deşi mai are doar câteva locuri de urcat pentru a ajunge între cele mai bune jucătoare ale lumii, gălăţeanca de 21 de ani crede că greul abia acum începe.

Patricia Ţig - jucătoare de tenis: "Mai sunt 15 locuri, dar cred că de-acum e cel mai greu cumva pentru că e nevoie de multe puncte, iar eu voi juca aproape numai turnee WTA."

Patricia Ţig ştie exact lucrurile de care are nevoie pentru a ajunge în primele jucătoare ale lumii chiar până la finalul acestui an.

Patricia Ţig - jucătoare de tenis: "Cred că dacă voi putea să menţin încrederea asta şi calitatea jocului pe care am reulit să o dobândesc începând cu Bucureşti şi continuînd apoi cu Baku, cred că poate sunt şanse, dar nu vreau să am niciun fel de aşteptare şi vreau doar să vină lucrurile de la sine."

Patricia Ţig a reuşit săptămâna trecută cel mai bun rezultat din carieră. Ea a ajuns în finala turneului de la Baku deşi venea din calificări. Competiţia din Azerbaidjan a fost pentru Patricia Ţig doar al doilea turneu WTA la care a jucat pe tabloul principal.

redactor: Marius Ţuca
www.digi24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri