TENIS. Simona Halep se antrenează la Galaţi

Data publicării:
halep

Cele două jucătoare s-au alăturat Monicăi Niculescu şi Alexandrei Dulgheru, prezente încă de luni la Patinoarul Dunărea din Galaţi, transformat în ultimele săptămâni într-o arenă de tenis de top. Simona Halep vrea să câştige ambele meciuri pe care le va disputa sub tricolor pentru ca echipa României să aibă şanse mari de a trece de Spania.

Simona Halep - componentă a echipei de Fed Cup: "Şi eu îmi doresc să câştig ambele meciuri, dar va fi greu. Muguruza joacă bine, cu cealaltă jucătoare nu am jucat, aşa că va fi ceva nou, dar, cu susţinerea publicului şi faptul că sunt acasă sper să câştig ambele meciuri."

Şi Irina Begu mizează pe susţinerea celor peste 4000 de fani care vor umple arena de la Galaţi în cele două zile de competiţie.

Irina Begu - componentă a echipei de Fed Cup: "Avem şanse, bineînţeles, mai ales că jucăm acasă şi avem publicul de partea noastră, însă va fi un meci foarte greu."

Jucătoarele noastre sunt convinse că victoria va reveni României.

Alexandra Dulgheru - componentă a echipei de Fed Cup: "Cine crezi că va face cele trei puncte pentru România? Minimum trei puncte. Primele trei care joacă. Primele care intră în teren."

Monica Niculescu - componentă a echipei de Fed Cup: "Noi suntem o echipă, suntem prietene şi atmosfera este superbă şi sper să facem o treabă bună în weekend."

Alina Tecşor - căpitan-nejucător: "Toată lumea se aşteaptă de la noi la un rezultat bun aici. Şi noi ne dorim lucrurl acesta. Nu prea îmi place să dau pronosticuri. Pentru mine, cel mai important lucru este să înceapă meciurile, fetele să fie sănătoase şi să dăm tot ce putem pe teren."

Meciul de Fed Cup dintre România şi Spania se va juca cu casa închisă, în weekend, la Patinoarul Dunărea din Galaţi. În prima zi vor fi două meciuri de simplu, iar duminică se vor juca alte două partide de simplu. Dacă va fi nevoie de departajare se va juca o partidă de dublu.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri