TULCEA. Cross și ciclism în Munții Măcinului

Data publicării:
biciclete macinn

Ana-Maria Dobre - reporter Digi24: "Munții Măcinului sunt, pentru al treilea an consecutiv, destinația favorită a pasionaților de ciclism și alergare în aer liber, participanți care se întrec atât în viteză, rezistență cât și în bună dispoziție".

Fascinați de peisaj și pregătiți să înfrunte căldura, praful și terenul accidentat care mărginește Munții Măcinului, peste 500 de turiști, iubitori de mișcare au luat startul la cel mai mare eveniment sportiv din Dobrogea, din acest an.

Dacă unii participanți și-au măsurat forţele prin urcări și coborâri spectaculoase cu bicicleta pe crestele munților, alții au avut de înfruntat traseul crossului Măcin de 12 km.

Verginica Negoiță - organizator: "Miza ar fi buna dispoziție, din punctul meu de vedere, și faptul că, ei câștigă sănătate, dar binențeles, că oferim și premii".

"Un concurs frumos pentru copii în special și e chiar plăcut pentru ei și nu numai pentru ei cât și pentru noi, cei care îi însoțim și îi susținem" spune un părinte.

"Am venit din București special pentru concursul ăsta. Sunt extra super pregătită" spune o participantă.

Concursul din Munții Măcinului a fost organizat de Asociaţia Bike Works, Primăria Greci din județul Tulcea şi Asociaţia Mecanturist. De la un an la altul evenimentul se bucură de o participare tot mai mare.

Reporter: Ana-Maria Dobre

Operator: Ionuț Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri