Sari la conținut
News Alert

Un an de emisiuni la Digi24 Galaţi

Proiectul Vocile Galaţiului a pornit ca o provocare jurnalistică bazată pe principii şi obiectivitate. Sute de invitaţi, sute de ore de emisiuni în direct, analize, dezbateri în care am tratat doar subiectele de interes pentru telespectatori.

Mihai Dimitrie Sturdza, scriitor: "Oraşul Galaţi care s-a înfrumuseţat foarte mult şi despre care gălăţenii spun că s-a cam urâţit în ultimul timp. Mie îmi place ca vizitator, sunt bine primit şi totul e nou şi frumos, eu nu văd părţile proaste".

Primul an Vocile Galaţiului a însemnat 365 de zile de schimbări, transformări şi evoluţie, în care fiecare zi a adus evenimente culturale, convulsii sociale, proteste sindicale şi contre politice.

Monica Macovei, europarlamentar: "Justiţia nu trebuie să meargă paralel cu orice eveniment politic, nu are nicio treabă cu politicul".

Pasiunile, inovaţia şi orginalitatea artistică s-au regăsit la Vocile Galaţiului. Cultura a fost parte din crezul nostru. Am promovat evenimentele aflate la început drum, am încurajat şi sprijinit frumosul şi inovaţia.

Alexandru Tomescu, violonist: "Vioara devine glasul violonistului, este glasul tău."

Marcel Iures, actor: "Cu cât mai des pe la Galaţi.........de două ori pe săptămână".

Emisiunea Vocile Galaţiului rămâne locul în care întrebările îşi găsesc răspunsurile, în care problemele primesc soluţii, iar vocile cu notoritate se fac auzite.

Ionuţ Negru, realizator "Vocile Galaţiului": "Sunteţi parte a familiei noastre, dumneavoastră telespectatorii care aşteaptă respect, adevăr şi echilibru. Nu ne-am ferit să provocam autorităţile şi personalităţile din comunitate la o discuţie liberă şi direct. La Vocile Galaţiului vă prezentăm realitatea aşa cum este".

"Recrutat în Galaţi" este emisiunea în care au fost prezentate cele mai importante evenimente locale şi regionale din mediul economic. Am adus în discuţie piaţa locurilor de muncă şi am arătat care sunt căile pentru o carieră de succes.

Florin Jianu, fost ministru delegat pentru IMM-uri: „Tinerii de pe băncile şcolii trebuie să reprezinte prin energie, prin pregătire, prin dinamică, trebuie să reprezinte motorul economiei".

Andy Szekely, autor, trainer, coach: „Dacă vrem să ajungem la o ţintă pe un pisc înalt şi să ne bucurăm de faptul că am cucerit acel vârf e nevoie să împărţim traseul respectiv în nişte etape şi urcuşul e uneori mai abrupt alte ori mai neplăcut".

La Digi 24 Galati, după un an, vom căuta în continuare drumul spre succes alături de profesionişti.

Raluca Ardean, realizator "Recrutat în Galaţi": "În fiecare seară de marţi, de la ora 20.00, telespectatorii Digi24 Galaţi sunt invitaţi, la emisiunea Turist acasă, să descopere frumuseţea unor locuri pitoreşti şi a oamenilor care trăiesc cu bucurie fiecare clipă".

Georgiana Dediş, realizator "Turist Acasă": "Intrarea în peştera care în anul 1980 a obţinut recordul mondial de cea mai lungă peşteră în sare, a fost blocată acum câţiva ani în urma unei alunecări de teren".

Turist acasă este emisiunea care v-a dezvăluit în fiecare săptămână, lumea fascinantă a unor oameni speciali şi locurile de poveste din jurul nostru

Georgiana Dediş, reporter "Turist Acasă": "Mănăstirea Lepşa este una dintre cele mai vechi aşezări monahale din judeţul Vrancea. Aceasta a fost construită în anul 1789 de comunitate, a fost dărâmată în 1927 şi reconstruită din lemn în anul 1936".

Divizia Locală este emisiunea în care am vorbit despre pasiune, performanţă şi determinare cu cei mai importanţi oameni de sport din regiune.

S-au sărbătorit victorii şi s-au plâns eşecuri. Fostele glorii ale Oţelului au venit la Divizia Locală şi, mai în glumă, mai în serios, chiar au încercat să salveze echipa cea mai titrată din regiune.

Viorel Ion, antrenor FC Gloria Buzău: "Păi da, îl sună pe Vali să lase brutăria sau ce face el în Cipru să vină la mijlocul terenului, Tase e aici în Galaţi, Tofan mă aşteaptă acum, mă găsesc cu el, Pelin e şi el, facem, vă spun eu".

Pe aceeași temă