United Galaţi a tremurat în faţa Iaşiului

Data publicării:
futsal nou1

Gălăţenii au deschis scorul repede, în minutul doi, prin Ovidiu Tudose şi părea că vor avea un meci uşor. Oaspeţii au profitat apoi de greşelile celor de la United, au egalat în minutul 6, iar la jumătatea primei reprize au trecut în avantaj, scor 2-1. United a alergat apoi după egalare, pe care au reuşit-o în minutul 17.

Cătălin Ivan a înscris cel mai spectaculos gol al partidei: şut din prima după o centrare perfectă din corner.

Cătălin Ivan - jucător United Galaţi: "A fost o execuţie frumoasă... ce să spun, mă bucur că am ajutat echipa să revină. Acum, nu mai contează cine marchează, contează cele trei puncte".

Cătălin Ivan a nimerit bara cu un minut înainte de pauză şi tot el a reuşit să o readucă pe United în avantaj la faza imediat următoare.

În repriza a doua, căpitanul Viorel Cojoc a făcut 4-2 la o fază la care portarul ieşenilor nu a văzut mingea din cauza aglomeraţiei din careu. Oapeţii au revenit cu un nou gol spectaculos un minut mai târziu, iar în ultimele două minute au scos portarul ca să egaleze.

Gălăţenii s-au apărat bine şi chiar i-au pedepsit adversarii cu un contraatac în ultimele secunde: 5-3 şi United a trecut pe primul loc cel puţin până la terminarea rundei.

Petrişor Toniţă - portarul United Galaţi: "Ştiam că este o echipă foarte puternică pe apărare, mereu am avut meciuri grele cu ei, toate meciurile, şi de la ei acasă şi de la noi, dar suntem foarte fericiţi că am câştigat".

David Asandei - antrenorul United Galaţi: "Un joc plăcut, cu foarte multe faze de poartă şi până la urmă bun pentru noi, care suntem până în Ziua României liderul campionatului de futsal".

United Galaţi mai are de jucat un singur meci în acest an. Este vorba despre derbiul cu FK Odorheiu Secuiesc, săptămâna viitoare, în direct la DigiSport 3.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Liviu Hagiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri