United Galaţi, victorie la scor

Data publicării:
futsal

Andrei Apostol a deschis scorul cu o deviere din interiorul careului, după care Cătălin Ivan a dublat avantajul gălăţenilor cu o execuţie dintr-o poziţie incomodă.

Andrei Crăciun a făcut 3-0 câteva minute mai târziu, însă scorul pauzei avea să fie stabilit de Ovidiu Tudose, care a marcat cel mai spectaculos gol al meciului.

În partea a doua, gălăţenii s-au retras deliberat, însă tot ei au reuşit să marcheze mai întâi: Cătălin Ivan a făcut 5-0 după un şut de la distanţă al căpitanului Viorel Cojoc.

Pe final, jucătorii de la Dunărea au forţat cu un jucător de câmp în plus, strategie care le-a adus două goluri, ultimul fiind marcat din penalti.

Viorel Cojoc - căpitanul echipei United Galaţi: "Ne aşteptam la un meci bun, chiar dacă scorul a fost lejer, dar în teren meciul a fost foarte greu".

Petrişor Toniţă - portar United Galaţi: "A fost foarte greu meciul, din fericire pentru noi am câştigat şi sper să continuăm cu victoriile".

David Asandei - antrenor United Galaţi: "Este o echipă bună, pe care eu sunt mulţumit că am reuşit astăzi şi am învins-o. Sunt foarte mulţumit de băieţii mei, care au abordat un joc tactic foarte bun".

Marian Şotârcă - antrenor-jucător Dunărea Călăraşi: "Asta se vede pe tabelă, dacă tu nu marchezi şi adversarul marchează, se face diferenţa".

United Galaţi va juca în etapa a doua în deplasare, cu CSMS Iaşi.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Luigi David

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri