Victorie de poveste la baschet

Data publicării:
baschet fete phoenix dec

Cu pivotul Chelsey Lee în mare formă şi cu un joc aproape perfect al coordonatoarei Gabriela Cursaru, Phoenix a condus încă din primele minute şi s-a distanţat la cinci puncte în primul sfert.

Până la pauza mare, echipa oaspete a recuperat din diferenţă, însă tot gălăţencele au intrat în avantaj: 34-33. Sfertul al treilea a fost din nou câştigat de Phoenix.

Pe final, jucătoarele de la Alba Iulia puteau reveni, însă Phoenix a gestionat foarte bine ultimele minute. Scor final 78-74 şi Phoenix îşi consolidează poziţia a şaptea în clasament.

Theodosios Paralikas - antrenorul Phoenix Galaţi: "Fetele au avut antrenamente foarte dificile în această perioadă şi şi-au dorit foarte mult să câştige această partidă şi, în cele din urmă, am obţinut victoria".

Gabriela Cursaru - jucătoare Phoenix Galaţi: "Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi am fost cu moral foarte ridicat şi am pornit cu gândul că vom câştiga acest meci şi ne bucurăm că am şi reuşit să facem acest lucru".

De cealaltă parte, antrenorul echipei oaspete, Miroslav Popov, a recunoscut superioritatea echipei din Galaţi în meciul de sâmbătă.

Miroslav Popov - antrenorul CS U Alba Iulia: "Echipa din Galaţi a jucat foarte bine astăzi. Noi am ratat multe situaţii clare. Dacă echipa din Galaţi va continua în acest fel, poate că va juca în Europa. Poate că e mai bine să joace ele în Europa, nu Alba Iulia".

Phoenix va mai disputa, săptămâna aceasta, încă un meci pe teren propriu. Este vorba despre întâlnirea cu Rapid Bucureşti, marţi, de la ora 13:30.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri