Victorie grea pentru fetele de la Phoenix

Data publicării:
phoenix-1

Victorie spectaculoasă a fetelor de la Phoenix. Sportivele antrenate de Eugenio Rodrigues au învins Olimpia CSU Braşov, echipa de pe locul al doilea în Liga Naţională de baschet feminin. Meciul a fost foarte tensionat, iar braşovencele au condus chiar şi la zece puncte diferenţă la mijlocul sfertului al treilea. Phoenix a revenit în meci şi a preluat conducerea cu 9 minute înainte de final. S-a încheiat 87-84, iar Phoenix şi-a consolidat poziţia a şaptea în clasament.

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov: "Consider că a fost un meci de vacanţă, avem locul doi indiferent de ce facem în ultimele patru etape. Eu am folosit în 70 la sută din joc jucătoare românce tinere, au fost mult timp pe teren jucătoare de 15 ani. Noi avem doar trei jucătoare străine, nu şase, aşa cum a spus domnul Florin Nini".

Eugenio Rodrigues, antrenor Phoenix Galaţi: "Cu Braşovul mi s-a spus că e întotdeauna un derby puternic. Nu ştiu de ce, nu ştiu toate detaliile, sunt încă nou aici, dar aşa este, avem multă tensiune. Va fi probabil echipa cu care vom juca în play-off, deci deja începem să ne pregătim".

Florin Nini, manager Phoenix Galaţi: "Fetele au dat dovadă de mare încredere, singuranţă, tărie de caracter, şi-au jucat şansa până la capăt. Chiar dacă meciul a fost tensionat, luăm părţile bune şi încercăm să le corectăm pe cele rele".

Phoenix Galaţi mai are de jucat trei partide în sezonul regulat. După deplasarea de la Alexandria, Phoenix va primi vizita liderului Sepsi Sfântu Gheorghe şi va încheia cu o partidă împotriva celor de la Baschet Club Danzio Timişoara.

reporter: Marius Ţuca

www.digi24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri