Sari la conținut

VOLEI. Arcada Galaţi a învins vicecampioana

Partida a fost echilibrată încă de la primele servicii. Pe finalul primului set s-a mers cap la cap, însă câştig de cauză au avut oaspeţii, care au câştigat în prelungiri.

Arcada a egalat apoi situaţia la seturi după o evoluţie convingătoare. A urmat apoi un nou moment de cădere din partea jucătorilor gălăţeni, care au pierdut setul al treilea cu 25 la 19.

Voleibaliştii de la Arcada s-au mobilizat foarte bine în setul al patrulea, pe care l-au câştigat la 22, reuşind să ducă meciul în prelungiri. În setul decisiv, jucătorii gazdă au avut nervii mai tari şi au câştigat cu 15-10.

Ziga Zupanc - jucător Arcada Galaţi: "Era un meci foarte important pentru noi astăzi, mai ales că în ultimele două partide am pierdut la limită. Victoria e importantă în special pentru moralul nostru".

Marian Apostu - antrenorul Arcada Galaţi: "Da, putem spune că avem un motiv de a mai zâmbi, după cum am mai spus, noi vrem să jucăm la fiecare meci şi să reuşim să jucăm din ce în ce mai bine toate meciurile".

De cealaltă parte, antrenorul oaspeţilor, Stoyan Stoev, consideră că rezultatul partidei este unul surprinzător, dar în acord cu ceea ce s-a petrecut în teren.

Stoyan Stoev - antrenorul Volei Municipal Zalău: "Felicitări echipei Arcada, care e o echipă bună. Deşi, până acum, nu a demonstrat mare lucru, astăzi a jucat foarte bine".

Cu cele două puncte câştigate sâmbătă, Arcada şi-a consolidat poziţia a şasea în clasament.

Obiectivul echipei este, însă, clasarea în careul de aşi al competiţiei.

Până la locul al patrulea, Arcada mai trebuie să recupereze cinci puncte.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu