VOLEI. Arcada Galaţi, la un meci de Europa

Data publicării:
volei arcada1

În primul meci, gălăţenii au profitat de faptul că oaspeţii au preferat să joace cu rezervele şi au câştigat lejer, cu 3-0.

Al doilea meci a fost, însă mult mai disputat. CSM Bucureşti a câştigat primul set, iar Arcada a egalat imediat după un set câştigat în prelunguri.

Oaspeţii au făcut 2-1, însă următoarele două seturi au revenit gălăţenilor, care s-au impus astfel cu 3-2.

Nicu Harabagiu - antrenor secund Arcada Galaţi: "Ieri a fost puţin mai la îndemâna noastră. Astăzi au jucat şi ei cu prima echipă şi a fost destul de greu, după cum aţi văzut. E bine că am câştigat, avem 2-0 într-adevăr, trebuie să mai câştigăm un meci neapărat la CSM ca să ne îndeplinim obiectivul".

Cristian Bartha - jucător Arcada Galaţi: "Suntem aproape, ne mai trebuie un meci. Focus pentru ultima săptămână şi sper să câştigăm".

Următoarele două meciuri din playoff au loc pe terenul celor de la CSM. Dacă bucureştenii vor câştiga ambele partide, se va juca un meci decisiv la Galaţi, la sfârşitul săptămânii viitoare.

Obiectivul Arcada în acest sezon este ocuparea unui loc care să permită echipei să joace în cupele europene, adică una din primele cinci poziţii în Divizia A1 la volei masculin.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri