VOLEI. Arcada vrea cât mai sus în cupele europene

Data publicării:
volei arcada1

Deşi este o debutantă în cupele europene, Arcada îşi propune să treacă de mai multe tururi. Cu atât mai mult cu cât echipa a transferat în această vară nu mai puţin de cinci jucători experimentaţi.

Unul dintre ei este coordonatorul Filip Despotovski. El este convins că Arcada va trece de primul tur, unde va întâlni echipa OK Novi Pazar, din Serbia.

Filip Despotovski - jucător Arcada Galaţi: "De prima etapă trecem sigur. Cunosc foarte bine echipa Novi Pazar din Serbia. Acolo sunt nişte jucători de valoare, dar nu ca la echipa asta. Şi eu zic că trecem mai departe. Cu cine o să jucăm nu ştiu".

Un alt jucător proaspăt transferat la echipă, brazilianul Caio de Pra, a jucat în sezonul trecut chiar în Liga Campionilor, o competiţie mult mai valoroasă decât Challenge Cup.

Caio Cesar de Pra - jucător Arcada Galaţi: "Voi juca pentru prima dată în Challenge Cup, care este o competiţie knock-out: dacă pierzi, eşti eliminat. Îns ezonul trecut eu am jucat în Liga Campionilor şi era diferit. Acum, în Challenge Cup va fi mult mai frumos pentru că există o motivaţie suplimentară să câştigi. Pentru că dacă nu câştigi eşti eliminat".

Arcada Galaţi va juca o dublă manşă împotriva sârbilor de la OK Novi Pazar.

Turul este programat la Galaţi la mijlocul lunii noiembrie, iar returul o săptămână mai târziu în Serbia.

Arcada va începe campionatul intern abia pe 23 octombrie, cu o deplasare foarte dificilă, pe terenul vicecampioanei Volei Municipal Zalău.

reporter: Marius Ţuca
operator: Dan Lare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri