Sari la conținut

VOLEI. Victorie convingătoare pentru Arcada

Arcada a câştigat primul set, deşi a fost condusă după primele mingi. Apoi, chiar dacă au condus pe tot parcursul setului al doilea, oltenii au revenit pe final şi au câştigat cu 26 la 24.

A fost momentul în care cei de la Arcada au început să joace excelent, reuşind să câştige fără emoţii următoarele două seturi, la 19 şi la 18.

Ivan Cosic - jucător Arcada Galaţi: "A fost un meci foarte dificil, însă am încercat să jucăm la nivel maxim. Încercăm să ajungem pe locul al patrulea în clasament, iar această victorie ne era neapărat necesară".

Marian Apostu - antrenorul Arcada Galaţi: "Da, e o victorie mare pentru noi. Ne-am dorit-o foarte mult, băieţii au fost foarte motivaţi şi s-a văzut în jocul lor, aşa că am reuşit să câştigăm până la urmă".

De cealaltă parte, jucătorii de la Craiova simt deja presiunea gălăţenilor, care s-au apropiat la două puncte în clasament.

Nicu Gheonea - jucător SCM U Craiova: "Se pare că ne-am complicat şi noi situaţia, nu am reuşit să ne facem jocul aşa cum am stabilit la antrenamente şi la vizionări".

Arcada se află în acest moment pe locul al cincilea în Divizia A1, la două puncte de Craiova şi la cinci puncte distanţă de echipa de pe locul al treilea, Dinamo Bucureşti.

Arcada va juca în weekend chiar cu Dinamo, în deplasare.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Cazacu