1001 lampioane au împânzit cerul Iașiului în deschiderea Festivalului UNIFEST

Data publicării:
lampioane 3

Momentul care a marcat deschiderea celei de a XII-a ediţie a UNIFEST s-a petrecut în faţa Palatului Culturii. 1.001 studenţi au ridicat spre cer tot atâtea lampioane. Fiecare și-a pus câte o dorință. „Să nu am nicio restanţă la facultate. Asta e dorinţa mea,” a spus unul dintre studenți.

„Noi am constatat, mişcarea studenţească, faptul că Ministerul nu prea mai este atent la cerinţele noastre, faptul că subvenţia la cămine şi cantine nu a mai crescut din 2008,” a spus Alexandru Bîndar, preşedinte USR Iaşi.

Pentru 11 zile studenţii de la toate universităţile din Iaşi sunt chemaşi la distracţie. Uniunea Sindicatelor din România a pregătit zeci de activităţi.

„ Libertate, siguranţă, încredere de sine şi să deschidem acest eveniment în cinstea noastră şi a tuturor celor veniţi să se distreze alături de noi. Sunt concerte, seri de film, teatru sport, Miss UNIFEST,” a spus Ionuț Chiper, organizator.

Miss UNIFEST, Festivalul de Folk sau cel de teatru sunt doar câteva din evenimentele ce vor avea loc în cadrul UNIFEST 2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri