A început goana după cadouri de Moș Nicolae

Data publicării:
cadouri 1

Decembrie este luna cea mai profitabilă din an pentru marile magazine, iar pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, avanâd în vedere că destinatarii celui mai mare număr de cadouri sunt copiii, comercianţii au umplut până la refuz rafturile cu jucării pentru toate vârstele şi pentru toate bugetele.

Dacă în cazul jucăriilor de pluş preţurile pornesc de la câteva zeci de lei, cele care au mai multe funcţii costă cel puţin 200 de lei.

Pentru a evita neplăcerile în prag de sărbători, comisarii de la protecţia consumatorilor îi sfătuiesc pe oameni să ţină cont de câteva aspecte atunci când cumpără jucării.

„Îi sfătuim pe cumpărători să achiziţioneze produse doar de la magazine sau raioane specializate în acest sens, să citească informaţiile de pe ambalajele respective şi să ţină cont de indicaţiile privind vârsta utilizatorilor,” a spus Marian Grigoraș, comisar șef al CRPC Iași. 

Comisariatul Regional pentru protecţia Consumatorilor va face, începând de săptămâna viitoare, controale la comercianţii de jucării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri