ACTUALIZARE. Cei trei minori dispăruţi din Holboca au fost găsiţi

Data publicării:
politi criminalistica

Aceasta este fotografia pusă la dispoziție de Inspectoratul Județean de Poliție Iași. Cornel Andrei Luca are 14 ani și a fost văzut marți, 24 iunie, în zona Aeroclubului Moldova Iași. Era împreună cu frații Angela și Andrei Chiriac. Polițiștii nu dețin fotografii cu cei doi minori.

ACTUALIZARE ORA 14:40. Cei trei minori dispăruţi din Holboca au fost găsiţi. Copii se ascundeau lângă şcoala din Holboca. O localnică i-a găsit pe copii și a sunat la 112. Femeia i-a băgat în mașină pe cei trei minori și a așteptat să vină un echipaj de poliție.

________________

ŞTIREA INIŢIALĂ. Chiar dacă cei doi copii de 8 și 12 ani au plecat de acasă ieri, la ora 16:00, mama a alertat autoritățile abia azi-noapte, la ora 1:00.

Semnalmentele minorilor distribuite de reprezentanții IPJ Iași:

Chiriac Andrei:  înălţime: 1,10-1,20 m, greutate 30 kg, părul şaten, tuns scurt, ten măsliniu, ochi căprui.

La data plecării, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare neagră, tenişi de culoare neagră, tricou de culoare roşie.

Chiriac Angela Marinela: înălţime: 1m-1,10 m, greutate 25-27 kg, părul negru, tuns până la urechi, ochi căprui, fără semne particulare. La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni lungi culoare roz, şlapi de culoare albastră, hanorac alb cu imprimeu cu personajul Mickey Mouse şi şapcă de culoare roz.

Luca Cornel Andrei: înălţime: 1,80m, greutate 65 kg, părul şaten, tuns mediu, ten deschis, ochi albaştri, ca semn particular are o cicatrice post-operatorie la piciorul stâng, în zona tibiei. La data plecării, era îmbrăcat cu pantaloni 3/4 de culoare neagră, tricou de culoare  gri cu imprimeu colorat în partea din faţă, hanorac de culoare gri cu dungi negre, iar în picioare avea espadrile de culoare albastră şi ciorapi de culoare neagră până la gleznă. Avea asupra sa o bicicletă de culoare roşie.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri