ACTUALIZARE. Copiii dispăruţi din Vaslui au fost găsiţi plimbându-se la 15 kilometri de casă

Data publicării:
disparut zorleni vaslui

ACTUALIZARE. Cei doi copii, în vârstă de 11 și respectiv 6 ani, au fost găsiți de polițiști mergând pe stradă în localitatea Epureni, la o distanță de aproximativ 15 km de casă. Copiii urmează să fie preluați de reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Vaslui. Din verificările efectuate de polițiști până în prezent, în perioada în care aceștia au fost plecați de la domiciliu, cei doi copii nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. 

ŞTIREA INIŢIALĂ. Frații Mihai Iulian Iftode și Costel Veronel Iftode au plecat de acasă joi după-amiază. Mama lor a sunat la 112 abia seara, după ce i-a căutat singură, prin sat.

Semnalmentele persoanelor dispărute:

- Iftode Mihai Iulian - înălţime 1,30 m, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt. În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu un tricou de culoare gri, pantaloni de culoare maro, iar în picioare purta încălțăminte din plastic de culoare albastră.

- Arteni Costel Veronel – înălțime 1,10 m, ten deschis, ochi albaștri, păr șaten, tuns scurt. În momentul dispariției, minorul purta un tricou de culoare gri, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta încălțăminte din plastic de culoare galbenă.

Polițiști, jandarmi și localnici îi caută pe copii într-o pădure de pe raza comunei Zorleni.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoanele dispărute, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri