Aplauze și bucurie la PSD Iași. Tăcere stânjenitoare la PNL Iași

Data publicării:
reactii psd vot

Reprezentanții PSD din Iași au așteptat la sediul partidului primele rezultate ale alegerilor europarlamentare. ”Ducem foarte mulți europarlamentari și de data asta chiar PSD-iști în Parlamentul European pentru a putea, într-adevăr, să facem din România o țară puternică și o țară a normalității așa cum a început și Guvernul Victor Ponta”, a spus șeful PSD Iași, primarul Gheorghe Nichita.

Surpriză la sediul PSD - liberalul Victor Chirilă a așteptat rezultatele alături de Gheorghe Nichita. Întrebat cum vor reacționa șefii săi, Chirilă a lăsat să se înțeleagă că nu-l mai interesează că va fi sancționat. Victor Chirilă militează pentru refacerea USL: ”Eu am avut un sector în campania electorală și în urma evaluărilor personale din județ mi-am dat seama că stăm foarte foarte prost și singura soluție este refacerea USL, toate întrebările populației au fost de ce s-a spart USL.”

Liberalii se așteptau să obțină cel puțin 20% dintre voturi. Cristian Adomniței a încercat să vadă partea plină a paharului: ”Chiar și cu acest scor PNL a înregistrat cel mai mare scor pe care l-a înregistrat vreodată la alegerile europarlamentare, pentru că în anul 2007 noi am avut un 13,4 % și în 2009 am avut 14,5%.”

Cei de la PD-L îndeamnă la unificarea Dreptei, prin vocea președintelui filialei ieșene, Dumitru Oprea: ”Eu sunt convins că toate partidele din dreapta abia de acum au treabă și lucrul acesta trebuie să fie nu chiar de mâine ci de poimâine o problemă pe care împreună să o gestioneze.”

România va avea 32 de reprezentanți în Parlamentul European.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri