Atentatorul și-a vândut cartea la expertiză

Data publicării:
carte atentator prima lupta

Cea de-a doua expertiză psihiatrică în cazul atentatorului de la Universitate a durat mai puţin de o oră. Mai mult, bărbatul acuzat de terorism a venit cu un volum pe care l-a publicat în 2006 și in care își povestește experiențele anterioare de la Spitalul de Psihiatrie, unde a mai fost internat până acum de 9 ori. A ținut neapărat ca psihiatrii să îi citească impresiile adunate din aceste internări, dar nu oricum ci contra cost. I-a vândut cartea unuia dintre medici cu 50 de lei. 

Bărbatul este internat la Spitalul de Psihiatrie de mai bine de o săptămână. Va avea o nouă întâlnire cu comisia de expertiză joia viitoare. Primeşte constant vizite de la părinţi, dar a avut şi câteva cerinţe mai deosebite de la conducerea spitalului.

Din acest motiv medicii au decis să îl mai evalueze încă o săpămână măcar, până să decidă dacă a avut sau nu discernământ. Bărbatul a vrut să explice însă ceea cea a făcut încă de la început.

Ancheta derulată în urma atacului terorist de săptămâna trecută a scos la iveală că bărbatul a stat cinci ani izolat într-o colibă la Cârlibaba, timp în care a scris mai multe cărţi despre păcatele lumii, dar şi despre timpul în care a stat închis la Socola cu diagnosticul de schizofrenie. Dacă în urma expertizelor psihiatrice se va dovedi că a avut discernământ, va merge la puşcărie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri