Sari la conținut

Aur și argint la Campionatele Naționale de sabie

„Rezultate foarte bune, foarte bune chiar. Locul unu, locul doi la individual, locul întâi Drăgan Cerasela, locul doi Lupu Andreea care Lupu Andreea va fi de mare viitor. Iar pe echipe, am venit pe locul întâi, deci campioane naţionale în formaţia cu Drăgan Cerasela, Lupu Andreea şi cu Vrabie Iuliana şi Ciobanu Oana. Deci cele patru au obţinut titulul de campioane naţionale,” a spus Iulian Biţucă, antrenorul CSM Iași.

Ieșenii au obținut rezultate notabile și în concursul rezervat băieților. „Ursache Răzvan a venit pe locul trei, deci cu medalia de bronz la individual iar la individual sunt peste 50 de sportivi care se bat pentru primele trei locuri, iar echipa suprinzător şi îmbucurător a venit pe locul doi, vicecampioană naţională, în formaţia cu Ursache Răzvan, Chirilă Ştefan,” a adăugat Bițucă.

După succesele obținute pe plan intern, tehnicianul, care coordonează și Centrul Olimpic de sabie de la Iași, se gândește la competițiile internaționale: „În viitor ne pregătim pentru cupele mondiale de cadeţi şi de juniori, în vederea campionatelor mondiale şi europene de cadeţi şi juniori de la anul, din luna februarie.”

La Campionatele Naționale rezervate speranțelor au mai obținut medalii și sportivi de la CSS Unirea Iați. Victor Coșman s-a clasat pe locul II la individual, iar echipa clubului sportiv școlar ieșean s-a situat pe locul III.

Pe aceeași temă