Bugetul pentru refacerea drumurilor județene din Iași a fost suplimentat

Data publicării:
sedinta cj victorel lupu

Consilierii județeni s-au întrunit în ședință extraordinară și au votat suplimentarea bugetului destinat reparației de drumuri județene și comunale.

”E o ședință extraordinară impusă de faptul că s-a aprobat și totodată s-a și publicat în Monitorul Oficial și de asemenea am primit comunicare de la Direcția Generală a Finanțelor cu privire la suplimentarea bugetului referitor la drumurile județene și drumurile comunale,” a spus Victorel Lupu, vicepreședinte CJ Iași.

Aproape 7,7 milioane de lei vor fi investiți în reparații de drumuri.

Antoneta Manolache, director executiv DJADP Iași: ”e vorba de DJ 281B, în intravilan sat Borosoaia, un sector de 2 km, pe DJ 244 D, la Moșna, se executa 600 de m cu drum pietruit, 600 de m de drum pietruit pe kilometru, iar diferența este pentru execuția unui covor asfaltic pe DJ 248 A.”

În plus, 29 de comune și orașul Podu Iloaie vor primi câte 100 de mii de lei pentru realizarea de proiecte referitoare la asfaltarea drumurilor. Și nu doar drumurile din județ vor fi reabilitate, ci și rețeaua de apă.

”Să construim încă 3 rezervoare noi și reabilităm încă trei, în zona Valea Lupului de 6 mii de metri cubi și în Zona Hlincea, Cercu, Bârnova,” a declarat Ion Toma, director APAVITAL Iași.

Bani pentru reparații de drumuri și poduri se vor mai acorda și în luna octombrie, atunci când va avea loc o nouă rectificare bugetară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri