Sari la conținut

Candidaţii PDL la preşedinţia României se bat pentru voturile moldovenilor

„Eu nu înţeleg, să fim şi politicoşi şi diplomaţi, să facem că nu ne vedem, dar până să-şi bată cineva joc de munca mea. Basta! Deci stăm acolo şi vorbim, am tocit cinci pantofi în vara asta şi alţii au stat la plajă şi se bronzau. Opoziţie facem, vreţi mai multă, veniţi lângă noi. Nu mai aşteptaţi ordine, directive, astăzi ridicaţi mâna aşa, mâine ridicaţi aşa, poimâine iar aşa," a îndemnat Cătălin Predoiu, prim vicepreședinte PDL în ședința de astăzi.

„Mă așteptam la un răspuns mai diplomatic, domnul Predoiu nu are experiența conducerii unui partid, adica faceți voi opoziție, bun, noi suntem un partid, toate se desfășoară sub un statut, dacă ar trebui sa facem noi opoziție și nu am avea nevoie de conducere ne-am numi partidul democrat liberal Iași," a replicat Constantin Axinia, membru PDL Iași.

Proiectul primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, se raportează la patru direcţii: cetăţean, familie, patrie şi Europa: „proiectul meu se bazează pe cetăţean pentru ca partidele de dreapta sunt populare, în timp ce partidele de stânga sunt elitiste proiectul meu se bazează pe familie și toată raportarea economică trebuie dusă la nivel de familie."

Simona Creţu, consilier la Primăria Capitalei, mizează pe un vot emoţional: „Eu sper că îşi doresc să aibă ca şi preşedinte o femeie în poziţia de lider şi sinceră să fiu eu aveam mai multe de spus despre proiectele mele, sunt şi eu moldoveancă şi sper să am susţinerea şi a ieşenilor şi a celor din Moldova."

Sâmbătă, peste 4.000 de membri din organizaţia judeţeană a PDL Iaşi vor vota candidatul din partea partidului pentru alegerile prezidenţiale. Procesul de votare se va desfăşura între orele 9 şi 17 şi va avea loc, concomitent, în 41 de secţii de votare din Moldova.

Pe aceeași temă