Cătălin Moroșanu și Camelia Bogdănici au dansat pentru șeniletă. Au strâns doar 4.000 de euro - GALERIE FOTO

Data publicării:
bal caritabil senilata000000

 

Organizatorul evenimentului, medicul Camelia Bogdănici, şi luptătorul K1 Cătălin Moroşanu au oferit un adevărat spectacol pe ringul de dans. Îmbrăcaţi în costume specifice regiunii Moldovei, cei doi au dansat acompaniați de ansamblul Doina Carpaţilor.

„Sperăm să putem ajuta Ambulanţa să putem cumpăra această şeniletă pentru că ştim foarte bine că drumurile din judeţul Iaşi sunt impracticabile în sensul că iarna chiar nu ai cum, nici măcar cu elicopterul nu ai cum să aterizezi,” a declarat Cătălin Moroșanu, luptător K1. 

„Sunt mai multe lucruri pe care le sper. În primul rând să strângem fondurile pentru achiziţionarea unei şenilete. Un alt lucru pe care vreu să-l promovez este ideea de caritate care un pic lipseşte în România şi de voluntariat,” a spus Camelia Bogdănici, deputat PDL.

Fiecare invitat la balul de caritate a platit câte 250 de lei.

„Această comunitate şi-a unit mâinile şi forţele pentru a realiza ceva. Şi sperăm că acest lucru nu se va opri aici ci vor fi şi alte ocazii când comunitatea îşi va da mâna şi va rezolva nişte lucruri pe care statul nostru nu reuşeşte să le rezolve,” a spus Florin Agapi, director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

În prezent, medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă intervin cu o şeniletă din 1978 ce a ajuns ca donație la instituţia ieşeană în 1998. Problema este însă că vehicul se defectează des și nu se mai găsesc piese de schimb.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri